Szanowny Gościu, witaj na Forum Informatyków!

Jeżeli odwiedzasz nas po raz pierwszy, zapraszamy do darmowej i prostej rejestracji, która da Ci pełny dostęp do funkcjonalności forum. Jeżeli natomiast posiadasz już konto, możesz zalogować się.

Zapraszamy!

Pomoc...

Forum poświęcone rozwiązywaniu różnego typu problemów technicznych ze sprzętem komputerowym

Pomoc...

Postprzez kago3233 » 13 lis 2011, o 05:46

Witam! potrzebuje pomocy, nie wiem czy w ogóle jest to do zrobienia, dlatego chciałbym prosić o pomoc bardziej doświadczonych forumowiczów.
Problem polega na tym że robiłem formata i na dysku z windowsem aktualnie jest 70gb wolnej przestrzeni, natomiast dysk "D" ma wolnej przestrzeni 400gb, i chodzi o to że gdy cokolwiek ściągam z internetu to zapisuje mi się na dysku c (z windowsem) a chciałbym żeby wszystko co będę ściągać z internetu zapisywało się na dysku "D", czy jest taka możliwość? jeśli tak to proszę o wytłumaczenie jak to zrobić... nie chodzi tutaj o zapis z przeglądarek gdzie wybieram miejsce docelowe zapisania pliku, lecz ogólnie o wszystko co zostanie ściągane/zrzucane na komputer. Z góry dziękuję i pozdrawiam, Kago.
kago3233

Powrót do Problemy techniczne