Szanowny Gościu, witaj na Forum Informatyków!

Jeżeli odwiedzasz nas po raz pierwszy, zapraszamy do darmowej i prostej rejestracji, która da Ci pełny dostęp do funkcjonalności forum. Jeżeli natomiast posiadasz już konto, możesz zalogować się.

Zapraszamy!

pomocy!!

Forum poświęcone rozwiązywaniu różnego typu problemów technicznych ze sprzętem komputerowym

pomocy!!

Postprzez inferno » 30 gru 2011, o 15:40

prosze o pomoc mam laptop asus nie wiem jaki model ale to nie gra duzel roli chyba no ale do rzeczy wczoraj zainstalowalem program gamebooster 5 do podkrecenia komputera i wziolem opcje naprawiania jakis tam plikow win i zobaczylem ze pisze cos tam z defragmentacja skapnolem sie o tym w polowie ladowania ale zobaczylem ze z dyskami wszystko ok wiec zaczolem grac po kilku godzinach musialem szybko wylaczyc komputer wiec no co przytrzymalem guzik i sie wylaczyl puzniej gdy chcialem go wlaczyc pisalo cos tam defrag przestraszylem sie i wylaczylem kompa i potem sprobowalem jeszcze raz i pisalo napraw komputer czy jakos tak i uruchom sys win normalnie i jak kliknolem normalnie do wyskoczylo mi przywracanie sys win i nic z tym nie zrobilem czekam na podpowiedzi co mam zrobic czy to przywracanmie usunie moje osobioste pliki? Mam win 7 hp
inferno

Powrót do Problemy techniczne