problem
problem
Witam mam chyba Bik Problemos Skeyp mi umarł dosłownie zaczne moją historie pare dni temu wylogowałe sie ze skeypa po powrocie normalka loging hasło a tu ciach komunikat windows o problemie ,problem nie wyświetlony szukam na pulpicie ikona skeyp prawą strona myszy wbijam wyświetla sie otwórz itp.ja naciskam ROZWIAZYWANIE PROBLEMÓW ZE ZGODNOŚĆĄ ok przechodze to wrzystko wyszukało czytam PROGRAMY+ZGODNOŚĆ+APLIKACJA+APLIKACJA+APLIKACJA+APLIKACJA+GRY+GRY+AWARIE+AWARIE+ZAWIESZENIA+ZAWIESZENIA czy ktos doradzi mi o co tu kurka chodzi załamka szukam kombinuje pisze gdzie sie da i nic puszczam screna wyświetla skeyp niepołączony szukam w systemie ok nie kumam nie doradzajcie mi odinstaluj zainstaluj zrobiłem tak od najstarszej do najnowszej i nic jestem w rozsypce skeyp był moim narzedziem pracy utrzymywałem kontakt z rodziną i znajomymi mieszkam za granica tu boje się iśc do informatyka kumpel poszedł jakiś kurna babaj tak mu problem rozwikłał że komp na złom za takich fachowców dziekuje.wole rodaków no więc taki mam dziś problem pomozecie ciekawe rozwiązania zapodajcie na poczte email pawlo.28@wp.pl