Szanowny Gościu, witaj na Forum Informatyków!
Jeżeli odwiedzasz nas po raz pierwszy, zapraszamy do darmowej i prostej rejestracji, która da Ci pełny dostęp do funkcjonalności forum. Jeżeli natomiast posiadasz już konto, możesz zalogować się.
Zapraszamy!
Programowanie w języku C i językach pochodnych, jak C++, C#
-
dalia
Witam:) Mam drobny problem z C ++ builder 6. Otóż gdy włączam stworzony przeze mnie projekt (program) pokazuje mi się on w oknie z tak mikroskopijną czcionką, że musiałabym pracować z lupą,żeby się czegoś doczytać, heh:) Szukałam jakiejś możliwości zmiany tego w opcjach programu,ale na darmo. Myślałam, że może to wina rozdzielczości w moim laptopie- mam panoramiczną. Ale zmieniając ją na normalną, zmian nie było... Pracuję z tym programem w różnych miejscach na stacjonarnych komputerach i tam nie spotkałam się z tym dziwactwem. Czy ktoś może wie jak mogłabym ustawić tą czcionkę na normalną

Może ktoś spotkał się też z czymś takim

Z góry dziękuję...Będę wdzięczna.

true true ^^
-
nerdie
Sprobuj skompilowac Devem albo jeszcze czyms innym i zobacz czy bedzie to samo. Nie jestem pewny czy we wlasciwosciach programu (prawy->wlasciwosci) sa jakis opcje co do czcionki
"Hello World"
-
dalia
Udało mi się już uratować sytuację w inny sposób^^ Ale dziękuję za zainteresowanie i pomoc:) Głupi windows 7-_-
true true ^^