Kalonline- prblem
-
sowiak92
Kalonline- prblem
siemqa mam problem z gra kalonline. jest tam taki program antyhackerski ahnlab hack shield pro for online games no i prubuje wlaczyc gre i wyswietla mi sie komunikat: "there is a problem in the function of anti-hacking the program is closing" wiem co to znaczy po angielsku. co mam zrobic zeby gra dzialala. instalowalem ja jush 3 razy i za kazdym razem to samo. POMOZCIE!!!
Re: Kalonline- prblem
nie znam tej gry, ale może ci brakować jakiegoś pliku, albo coś
-
sowiak92
nie moze brakowac bo przeciez pisze ze pary razy instalowalem
jeden koleś jak et instalował to mu brakowało, a ta gra to chociaż oryginał??
Jak ściągnę to sam zobaczę jak to wygląda, a może po prostu coś z instalką nie tak. Nigdy nie wiesz co się czai w tym co ściągasz.
-
Gość
miliony ludzi na swiecie sciagnelo juz ta instalke z oficjalnej strony i jest ok. Stronka jest pewna. W domu na XP-ku wszystko chodzi jak marzenie a u koleżanki na Viscie problem ten sam co u kolegi. zrobilem juz wszystko co przeczytalem w 59-ciu poradnikach
i powoli zaczynam sie irytowac. Ona chce grac a ja nie jestem w stanie jej pomoc. nie tyle chodzi o gre co o rozwiazanie problemu. Wrrrrr o co chodzi ?? please help
-
KalOnline
KalOnline nie chodzi na Windows Vista i właśnie dlatego masz taki błąd przy odpalaniu.
to nie znaczy, że musisz się wyrażać