Windows xp restart, Aplikacja nie została własciwie zainicjo
Windows xp restart, Aplikacja nie została własciwie zainicjo
Witam wszystkich mam Big problem. Chcialem aby system szybciej chodzil zmniejszylem ilosc miejsca poswieconego na przywracanie systemu z 11% do 5 % a pozniej majstrowalem w rejestrze w uruchamianych programach przy starcie cos zmienilem ale wydawalo mi sie ze to nic co nalezy do windowsa. Zrestartowalem i od tad mam wielki problem. Sytem sie laduje a przy logowaniu i zaakceptowaniu uzytkownika wyskakuje "aplikacja nie została właściwie zainicjowana... (0x0000142) i restart niekiedy system sie laduje juz widac blekitne tlo mysle ze pulpitu i wyskakuje error albo inna sytuacja gdy wybiore uzytkownika wyskakuje "zasoby systemowe nie wystarczaja do ukonczenia zadanej uslugi. Inny error "system windows nie może otworzyć katalogu użytkownika ale zalogował cię uzywajac profilu domyslnego" i oczywiscie restart. Pomozcie prosze probowalem wiele rzeczy utworzylem nowe konto na awaryjnym ale jak przychodzi do wybrania go w czasie logowania to komputer sie zawieszsza. Chcialem naprawic system przez wlozenie windowsa ale chyba jest zle zgrany bo jest nadvd i nie czyta go komputer. Czasami jest niebieki ekran STOP.... i reset. Czasami tez jest niebieski ekran i naprawia bledy. Jestem zalamany nie moge wejsc z powrotem na awaryjny bo albo sie zawieszsza albo sie restartuje... Zalezy mi na czasie i bede wdzieczny za rozwiazanie problemu. Przepraszam za bledy ale tekst pisze w pospiechu i po przez nie spanie cale nocy. Szukalem rozwiazan wszedzie w google wpisujac poszczegolne frazy errorow ale nie moge sobie z tym poradzic. HELP