Profil Tymczasowy Windows 7

Forum poświęcone rozwiązywaniu różnego typu problemów technicznych ze sprzętem komputerowym
groar85

Profil Tymczasowy Windows 7

Post autor: groar85 » 7 sie 2013, 23:27

Witam,
Z racji tego ze nie znalazłem nic na forum, postanowiłem stworzyć nowy temat, mianowicie ostatnio po włączeniu komputera i zalogowaniu się na swój profil (profil ładował się ok 10 min.), komputer utworzył i zalogował się na profil tymczasowy z informacją, że nie mam dostępu do swoich plików.
Obrazek
Pierwsza czynnością jaka została wykonana było zrobienie nowego profilu, nowy profil działa normalnie, ale nic mi po tym, ponieważ chcę odzyskać dane z mojego głównego konta.
Szukając trochę informacji na ten temat w internecie natrafiłem na coś takiego: http://support.microsoft.com/kb/947215/pl i wypróbowałem 1 z metod, ale zamiast zmienić nazwę najpierw na .ba a potem skasować .bak i na końcu zmienić .ba na .bak po prostu skasowałem .bak i uruchomiłem ponownie, oczywiście przed wszystkimi czynnościami zrobiłem kopię zapasową rejestru. Po ponownym uruchomieniu (profil znów ładował się ok 10 min.) Wyskoczyła informacja o usłudze profilów użytkowników, ale widać były małe zmiany, pasek start wyglądał tak jak z mojego głównego kotna, i tapeta była inna niż przy profilu tymczasowym .
Obrazek.
Nie wiem jak mam to naprawić, jakie mam podjąć dalsze działania, proszę o pomoc.