Witam. Jestem tu pierwszy raz i cieszę się, że jest takie forum. Chiałem Was poprosić o opinę w temacie miesięcznego wynagrodzenia za wykonywaną pracę administratora sieci zbudowanej z 14 komputerów stacjonarnych, 5 laptopów i servera HP z Windows 2003 SBS. Do tego obsługa programów i pomoc kadrowej i księgowej w temacie Optima i eNova i Płatnik dla ZUS, eSOD i Pfron. Zatrudniony jestem na pół etatu, ale oficjalnie jestem tam 2h dziennie pod warunkiem, że nie ma problemu, który wymaga pobytu do 22:00 lub dłużej, aż problem zostanie usunięty. Takich sytuacji nie ma dużo, ale zdażają się. Firma dzięki mnie i dwóm innym osobom nie płaci składki dla PFRON, bo jestyeśmy osobami z ożeczeniem o stopniu niepełnosprawności, więc dodatkowo mają zniżki na ZUSie. Zaczynam pracę codziennie od 15:30 bo do 15:30 pracuję na pełny etat w instytucji państwowej bramę obok, co jest ważne, bo w razie awarii w tej drugiej firmie mogę do nich podejść w ciągu 5 min od czasu zgłoszenia problemu. Pieniążki jakie otrzymuję miesięcznie od nich to 600zł na rękę. Proszę powiedzcie czy wg Was to wystarczająca kwota, czy zbyt niska?? Podkreślam, że jestem u nich w razie awarii w ciągu 5 min.
Dziękuję Wszystkim z góry za opinię. Pozdrawiam.