Praca MGR i zonk

Kategorie ogólne dotyczące spraw szeroko rozumianej informatyki
sanhac

Praca MGR i zonk

Post autor: sanhac » 23 paź 2014, 12:22

Hej, potrzebuję pomocy :) Mam do napisania pracę mgr na temat "użyteczność smartfonów" problem w tym, że z informatyką mam tyle wspólnego co np. z ornitologią czyli nic :) w czym tkwi problem, potrzebowałabym nie wiem może jakiś wskazówek odnośnie literatury.. muszę coś skrobnąć o użytecznośći i funkcjonalności telefonów, historię smartfonów o systemach jakie są w smartfonach... - niestety nie miałam możliwości wyobru innego tematu został mi on przydzielony z góry;/

Sandra :)

sanhac

Re: Praca MGR i zonk

Post autor: sanhac » 1 lis 2014, 18:53

nikt? może ktoś się natknął na jakieś pomocne książki?

darekopaska

Post autor: darekopaska » 26 lis 2014, 12:18

dziwne trochę, że wcześniej nie pomyślałeś o szukaniu literatury;p ja wymyślałem swój temat to celowałam tak, żeby było dużo materiałów;p ze swojej strony nie pomogę, bo to nie moje tematy:/

princesimon

Post autor: princesimon » 20 sty 2015, 08:26

A jak to się stało, że przygotowujesz taką pracę, nie mając pojęcia o temacie? Kruca... może uda Ci się zmienić temat... Jest jeszcze trochę czasu do końca semestru i obron. Chłopie, ratuj się:) POWODZENIA!

maroony

Post autor: maroony » 11 lut 2015, 10:08

właśnie jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej i nie wyobrażam sobie sytuacji, w której piszę na temat zupełnie mi obcy. Może warto jeszcze zmienić temat?

ODPOWIEDZ