Pomocy komp nie czyta żadnego napędu
Pomocy komp nie czyta żadnego napędu
Po mocy nie wiem co mi się stało z kompem padły mi dwa napędy w tym samym czasie. Jak włączam "Mój komputer" to niczego widzi niczego prócz partycji dysku. Jak wkładam płytkę to on niby odczytuje ją, ale naprawdę nic nie widzi. Jak włączam "Panel Sterowania" biorę system menadżer urządzeń to przy napędach są wykrzykniki i nie wiem co one oznaczają. Proszę o szybką pomoc.
-
Rav
Re: Pomocy komp nie czyta żadnego napędu
Wykrzykniki przeważmie oznaczają brak spójności między sprzętem a sterownikami, ale w tym przypadku jest to wątpliwe. Zobacz ustawienia w BIOS-ie. Albo zobacz okablowanie.
A teraz pytanie do ludzi zarządzających tym forum!!!!!!
Poco ono jest jak nawet nikt nie odpisuje na żadne pytanie, a jak jest odp to jedna na sto. Admin, żeby to rozkręcić trzeba samemu zacząć a nie czekać na cud!!!!!!!!!!!!!! Nara, będę szukał innego bo na tym to nawet nie warto zwracać się o pomoc bo można się nie doczekać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A teraz pytanie do ludzi zarządzających tym forum!!!!!!
Poco ono jest jak nawet nikt nie odpisuje na żadne pytanie, a jak jest odp to jedna na sto. Admin, żeby to rozkręcić trzeba samemu zacząć a nie czekać na cud!!!!!!!!!!!!!! Nara, będę szukał innego bo na tym to nawet nie warto zwracać się o pomoc bo można się nie doczekać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!